100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart in Style

De rustieke stijl van deze houten wereldkaart tilt menig landelijk interieur naar een hoger niveau. De diverse kleuren tonen de grenzen van landen en onder andere de staten van Amerika.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
De uitstraling van deze wereldkaart op hout komt het best tot zijn recht in combinatie met pins, maar uiteraard kunnen vlaggetjes ook een bijdrage leveren in de sfeer. Met de 100 gratis prikkers kun je natuurlijk de plekken waar je bent geweest, of reisbestemmingen waar je nog naar toe wilt markeren. Om het compleet te maken krijg je van ons een hamertje bij je bestelling om de prikkers op de door jouw gekozen plekken te plaatsen! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Style word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten wereldkaart is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.