100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Wereldkaart in moderne stijl

Het opvallend gekleurde voorkomen van deze houten wereldkaart maakt hem erg attractief in je living, keuken, kantoor of slaapkamer. De landen zijn zowel in kleur onderscheiden als aangegeven met benamingen. Veel grote en mondiaal belangrijke plaatsen staan ook vermeld op de print.

100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
Met vlaggetjes is deze print nog kleurrijker dan hij standaard al geleverd wordt, met pins daarentegen kun je natuurlijk ook een andere balans qua kleur realiseren voor jouw wereld op hout. Wat je keuze voor de 100 gratis prikkers ook wordt, de houten wereldkaart zal erdoor alleen maar interessanter worden! Uiteraard ontvang je bij de Wereldkaart Sea ook een gratis hamer om de prikkers op de door jouw gekozen plekken te plaatsen. Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Sea wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.