100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart Memories

Deze houten wereldkaart is speciaal gemaakt om te worden gepersonaliseerd door jou! We hebben rondom de wereld ruimte over gelaten om foto’s en andere memorabele objecten te plaatsen. Je kunt jouw reizen zelfs nog meer zichtbaar maken door een draad te spannen tussen de geplaatste pins. Verder is de Wereldkaart Memories minimalistisch en abstract, maar wel met een uitstraling die het geheel warmte geeft. Het water van de zee is op de houten wereldkaart een karakteristiek donker houtmotief met nerven en noesten. De landgedeeltes zijn puur zwart weergegeven waarbij de landsgrenzen zijn uitgespaard.

Gratis markeer garen


De houten wereldkaart wordt geleverd met een gratis spoel markeer garen. Je kunt met dit garen de routes visualiseren die je hebt genomen en zo jouw wereldkaart op hout nog meer memorabel maken!

Gratis hamer en 100 prikkers

flags Pins
De combinatie met pins levert een fraai resultaat op, maar vlaggetjes doen hier niet voor onder. Omdat we 100 gratis prikkers meeleveren kun je zelf jouw voorkeur verzilveren. Met de meegeleverde hamer kun je de prikkers op plekken plaatsen waar je bent geweest, via welke routes en/of waar je nog heen wilt! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Memories wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten wereldkaart is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.