100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart in Zwart-Wit

Wanneer je de wereldkaart op hout aanschaft om één te laten worden met je interieur, of om bijvoorbeeld een rustige sfeer te creëren, is de keuze voor de Zwart-Wit versie van de Wereldkaart Modern erg logisch. Het heeft de details van de gekleurde kaart. Natuurlijk zijn ook bij deze houten wereldkaart de grote en wereldwijd relevante plaatsen zichtbaar met benamingen. De kaart loopt iets bol en daardoor zijn de meeste landen en werelddelen vertegenwoordigd bij deze kaart op hout.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
De kleuren van de vlaggetjes steken geweldig af op de grijswaarden van deze kaart, pins maken de houten wereldkaart juist wat chiquer. Het maakt deze print op hout veelzijdig en passend in eigenlijk elke ruimte. Dus het wordt nog lastig om een keuze te maken betreft de 100 gratis prikkers! Je krijgt er sowieso een hamer van ons bij om de prikkers in de kaart te plaatsen op de plekken waar jij nog heen wilt en/of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem

De Wereldkaart Zwart-Wit wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten wereldkaart op hout is uniek

Iedere wereldkaart op hout wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.