100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart in Sepia stijl

Deze houten wereldkaart heeft de eigenschappen die perfect binnen een brocante interieur passen. Door de sepia bewerking van de Moderne Wereldkaart oogt het geheel rustig en antiek. Een stuk klassieke kunst aan de muur van je huiskamer of ander vertrek. De landen, en zelfs een aantal voorname plaatsen, worden benoemd op deze wereldkaart op hout. De bolling van de kaart zorgt ervoor dat een extra groot gedeelte van de wereld zichtbaar is.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
De gedistingeerde pins werken goed mee aan het brocante voorkomen van deze sepia print. Met de bijgeleverde hamer kun je de pins of vlaggetjes gebruiken om de houten wereldkaart te markeren op de plekken waar je heen wilt of bent geweest. Met de 100 gratis prikkers zou je in ieder geval al een eind moeten kunnen komen. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Sepia wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Elke houten wereldkaart is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.