100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Klassieke houten wereldkaart

Deze karakteristieke houten wereldkaart met vintage uitstraling kan nét die toevoeging zijn die jouw interieur afmaakt. De kaart op hout, die nog het meest weg heeft van een artefact uit de oude scheepsvaart, bestaat uit twee halfronden van de wereld. Door de intrigerende vormgeving van de wereld is deze kaart een ware eyecatcher.

Gratis hamer en 100 vlaggetjes of pins

flags Pins
De klassieke look wordt extra versterkt door de pins, hoewel de vlaggetjes juist een mooie balans kunnen brengen tussen klassiek en modern. Je krijgt een hamer meegeleverd om de 100 gratis prikkers naar keuze te plaatsen in de houten wereldkaart op de door jouw gekozen plekken. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis handig ophangsysteem


De Wereldkaart Klassiek word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten wereldkaart is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.