100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
Met vlaggetjes is deze print nog kleurrijker dan hij standaard al geleverd wordt, met pins daarentegen kun je natuurlijk ook een andere balans qua kleur realiseren voor jouw wereld op hout. Wat je keuze voor de 100 gratis prikkers ook wordt, de houten wereldkaart zal erdoor alleen maar interessanter worden! Uiteraard ontvang je bij de Wereldkaart Dieren ook een gratis hamer om de prikkers op de door jouw gekozen plekken te plaatsen. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Animals wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten wereldkaart is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.