100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart Bright

Een houten wereldkaart met vrolijke kleuren, dat is de Wereldkaart Bright! Bij deze kaart zijn de Lentekleuren als basis gebruikt. Heldere en krachtige kleuren die energie en levendigheid uitstralen. Bij deze stijl speelt de kleur geel een duidelijke rol. In combinatie met lichtbeige, het groen van jonge blaadjes, de zalmkleur en tomatenrode teint is het een mooi kleurenpatroon geworden.

Gratis hamer en 100 prikkers

flags Pins
De combinatie met pins levert een fraai resultaat op, maar vlaggetjes doen hier niet voor onder. Omdat we 100 gratis prikkers meeleveren kun je zelf jouw voorkeur verzilveren. Met de meegeleverde hamer kun je de prikkers op plekken plaatsen waar je bent geweest, via welke routes en/of waar je nog heen wilt! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Bright wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaartgemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere houten wereldkaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.