100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Houten wereldkaart Black

Passend in praktisch elke ruimte, maar een kers op de taart voor een industrieel interieur. De Wereldkaart Black is minimalistisch en abstract, maar wel met een uitstraling die het geheel warmte geeft. Het water van de zee is op de houten wereldkaart een karakteristiek donker houtmotief met nerven en noesten. De landgedeeltes zijn puur zwart weergegeven waarbij de landsgrenzen zijn uitgespaard. Bij de versie met tekst prijkt de bekende reisfilosofie ‘The shortest way to yourself is around the world’ op de houten wereldkaart als extra charme.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
De combinatie met pins levert een fraai resultaat op, maar vlaggetjes doen hier niet voor onder. Omdat we 100 gratis prikkers meeleveren kun je zelf jouw voorkeur verzilveren. Met de meegeleverde hamer kun je de prikkers op plekken plaatsen waar je bent geweest, via welke routes en/of waar je nog heen wilt! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Wereldkaart Black wordt geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de houten wereldkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Elke houten wereldkaart is uniek

Iedere wereldkaart op hout wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.