Nederland op hout

Waar een klein land groot in kan zijn. Onze fabriek is gevestigd in Nederland, dus kan een houten kaart van Nederland niet in ons assortiment ontbreken! Naast de provincies zijn tevens de hoofdwegen en rivieren op deze kaart weergegeven. Een kaart die zowel thuis als op de zaak van absolute meerwaarde is.

100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
Het spreekt voor zich dat Nederland op hout geprint in combinatie met vlaggetjes nog fraaier is. Ook met pins is het resultaat werelds! Je krijgt van ons 100 gratis prikkers die je met de meegeleverde hamer op de plekken kunt plaatsen waar je nog heen wilt of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Nederland kaart Modern word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.