Frankrijk op hout

Een wervelend mooie retro kaart op hout van Frankrijk. Deze landkaart ademt karakter en nostalgie, en is door de ingetogen kleuren met recht vintage te noemen. Een prachtig illustratieve finishing touch voor een klassiek interieur.

100 Gratis vlaggetjes of pins en hamer

flags Pins
Op deze kaart kun je met de 100 gratis prikkers alle mooie reisavonturen vereeuwigen. Met de bronskleurige pins waarborg je de klassieke uitstraling van de print terwijl je er met de vlaggetjes juist een soort updated-classic van maakt. Met behulp van de meegeleverde hamer kun je alle avonturen markeren! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra vlaggetjes en of pins aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem

De Frankrijk kaart Klassiek word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis handige ophangsysteem kun je de kaart vrij gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten kaart is uniek

Iedere kaart wordt apart voor je gemaakt en geprint en is dus helemaal uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s op onze website.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.