België op hout

De provincies, arrondissementen en hoofdplaatsen zijn allen vertegenwoordigd op deze houten landkaart. Met verschillende kleuren en nuances worden deze plekken gemarkeerd. Een must-have voor de inwoner van een van de gewesten, maar ook een aanwinst voor iedere België liefhebber.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
Het spreekt voor zich dat België op hout geprint in combinatie met vlaggetjes nog fraaier is. Ook met pins is het resultaat werelds! Je krijgt van ons 100 gratis prikkers die je met de meegeleverde hamer op de plekken kunt plaatsen waar je nog heen wilt of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De België kaart Modern word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus helemaal uniek! Het kan daarom wel zo zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s op onze website.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de te leveren samenstelling qua kleur en verdeling.