België op hout

De drie gewesten in een abstract vormgegeven landkaart op hout. De robuuste houtstructuur met nerven en noesten op de achtergrond maakt deze kaart een aanwinst voor bijvoorbeeld een industrieel interieur. De uitstraling die deze vormgeving heeft geeft de kaart een warm karakter.

100 gratis prikkers en hamer

flags Pins
De combinatie met pins levert een fraai resultaat op, maar vlaggetjes doen hier niet voor onder. Omdat we 100 gratis prikkers meeleveren kun je zelf jouw voorkeur verzilveren. Met de meegeleverde hamer kun je de prikkers op plekken plaatsen waar je bent geweest, via welke routes en/of waar je nog heen wilt! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De België kaart Black word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de landkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Alle kaarten op hout zijn uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s op onze website.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.