100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Europa op hout

De rustieke uitstraling van deze kaart maakt hem geschikt voor de trendy interieurs van nu. De sepia bewerking van de Europakaart Modern is uiteraard net zo gedetailleerd als het origineel, maar heeft een geheel eigen karakter door de kleurstelling. Laat zien waar je bent geweest; van de Fjorden in Noorwegen tot de vulkaanstranden in Griekenland.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
Pins tillen de print naar een klassiek niveau, terwijl vlaggetjes de print kunnen verfraaien met kleur. Met de bijgeleverde hamer kun je de plekken op de houten kaart markeren door de 100 gratis prikkers te plaatsen op de door jouw gekozen bestemmingen. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Europakaart Modern (Sepia) word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Elke houten kaart is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.