100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Europa op hout

Mede door de uitgesproken kleuren van deze kaart van Europa zullen er weinig mensen zijn die deze kaart niet opvalt. Met deze kaart in huis wordt je iedere keer weer herinnert aan dat leuke weekend Parijs, die geweldige wintersport (en apres-ski) met de vriendengroep of de zonvakantie op een Spaans eiland. Op deze print op hout staan niet alleen de landen aangegeven, maar ook grote steden.

100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
Het spreekt voor zich dat Europa op hout geprint in combinatie met vlaggetjes nog fraaier is. Ook met pins is het resultaat werelds! Je krijgt van ons 100 gratis prikkers die je met de meegeleverde hamer op de plekken kunt plaatsen waar je nog heen wilt of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem

De Europakaart Modern word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.