100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

De wereld op hout

Het ingetogen voorkomen van deze kaart maakt hem tot een allemansvriend. De kaart kan zowel in een modern of vintage interieur worden ingepast. De industriële look van de Europakaart Zwart-Wit geeft jouw reisbestemmingen karakter en herinnert je aan die excursie in de Pyreneeën, urban exploring in oost-Europa of die surfvakantie in Fuerteventura.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
Pins versterken de industriële looks, terwijl vlaggetjes mooi afsteken tegen de grijswaarden kaart op hout. Maak je keuze in de 100 gratis prikkers en markeer met behulp van de meegeleverde hamer de plekken waar je bent geweest of nog naar toe wilt reizen. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Europakaart Modern (Zwart-Wit) word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Elke houten kaart is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s op onze website.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.