100 gratis prikkers bij jouw woodmap!

Europa op hout

Landelijk gekleurd en gedetailleerd. Zo laat deze kaart op hout zich nog het beste omschrijven. De klassieke versie van de Europakaart heeft een retro-karakter dat in een landelijk interieur erg goed tot zijn recht komt. De kaart is voorzien van landennamen, maar ook grote plaatsnamen worden veelal getoond. Geef je bezoek aan het Louvre, de Boboli-tuinen of de Stonehenge een plek op jouw kaart!

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
Op deze kaart kun je met de 100 gratis prikkers alle mooie Europese reisavonturen vereeuwigen. Met de pins waarborg je de klassieke uitstraling van de print terwijl je er met de vlaggetjes een soort updated-classic van maakt. Met behulp van de meegeleverde hamer kun je alle avonturen markeren! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Europakaart Klassiek word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Elke kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.