Australië op hout

Een gedetailleerde landkaart van Australië op hout. Het land waar iedereen die er is geweest levendige herinneringen aan heeft. Van surfen op de golven in Byron Bay, het nachtleven van Melbourne tot het duikavontuur bij het Great Barrier Reef, met deze kaart kun je alles nauwkeurig markeren en herbeleven. De staten van Australië hebben ieder een eigen kleur, en zelfs de hoofdwegen zijn aangegeven op deze print op hout.

100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
Het spreekt voor zich dat Australië op hout geprint in combinatie met vlaggetjes nog fraaier is. Ook met pins is het resultaat werelds! Je krijgt van ons 100 gratis prikkers die je met de meegeleverde hamer op de plekken kunt plaatsen waar je nog heen wilt of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Australië kaart Modern word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.