De Verenigde Staten op hout

De weelderige vorm van de Verenigde Staten worden op deze houten kaart extra geaccentueerd door de abstracte weergave. De VS kaart Black is minimalistisch, met een gedistingeerde uitstraling die het geheel status geeft. Het water van de zee is met een robuust houtmotief op de print vertegenwoordigd. De grenzen zijn uit de zwartgekleurde landdelen gespaard.

100 Gratis prikkers en hamer

flags Pins
De combinatie met pins levert een fraai resultaat op, maar vlaggetjes doen hier niet voor onder. Omdat we 100 gratis prikkers meeleveren kun je zelf jouw voorkeur verzilveren. Met de meegeleverde hamer kun je de prikkers op plekken plaatsen waar je bent geweest, via welke routes en/of waar je nog heen wilt! (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De VS kaart Black word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de landkaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere houten kaart is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.