Afrika op hout

Met kleuren die passen bij de veelzijdigheid van het continent worden de verschillende landen op deze houten kaart uitgelicht. De contrasterende kleuren geven deze print een toegankelijk karakter. Op deze print op hout staan niet alleen de landen aangegeven, maar ook een aantal grote steden.

Gratis 100 prikkers en hamer

flags Pins
Het spreekt voor zich dat Afrika op hout geprint in combinatie met vlaggetjes nog fraaier is. Ook met pins is het resultaat werelds! Je krijgt van ons 100 gratis prikkers die je met de meegeleverde hamer op de plekken kunt plaatsen waar je nog heen wilt of bent geweest. (Ben je een echte lifestyle-reiziger? Dan kun je natuurlijk extra prikkers aan je bestelling toevoegen.)

Gratis ophangsysteem


De Afrika kaart Modern word geprint op vurenhout met een whitewash-grondlaag en is geschikt voor binnengebruik. Met het gratis ophangsysteem kun je de kaart gemakkelijk ophangen aan een schroef in de muur.

Iedere kaart op hout is uniek

Iedere kaart wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s op onze website.
De vlaggetjes worden assorti geleverd, we hebben geen invloed op de samenstelling qua kleur en verdeling.